18:30 כיצד לעבוד הצרכנים? שירות לקוחות מסורתי | |
עם צריכה, אתה יכול לדבוק באסטרטגיות שונות. כמה בנות מעדיפות לשבת ליד השולחן עם לקוח, אחרים עובדים על המספר. האפשרות השנייה היא קלה יותר, זמן רב כדי לשמור על האינטרס של האורח לעצמי - די קשה. יתר על כן, ככל שהצריכה היא יושבת ליד השולחן, פחות משקאות מוזמנים לך, וכל אורח חדש מרגיש את חובתו לטיפול בחורה יפה. אתה יכול לשבת עם גבר ולקחת אותו ממנו קוקטייל או להכיר את עצמך שלושה אורחים וכולם לקחת משקה. היתרון ברור. כדי לבדוק את הזמן המושקע לאורח, זה שווה לפעול על ההגדרה המתוכננת מראש והוא בבירור אחריו. שקול אילו שלבים כוללים את התקשורת הסטנדרטית של הצרכנים והלקוח. שלב 1. חלומות תרגיליםכי אדם מגיע למועדון? לשנות את המצב, להירגע, לשתות ולשוחח עם יפהפיות. הרצון האחרון שלו הוא ממש מצידך. בחר את ה"קרבה "המתאימה ביותר מהקהל ומרגיש חופשי לשבת ליד השולחן. כשהנערה עצמה באה לגבר להיפגש, בראשו מיד "אורות" הכתובת האדומה: "אתה רוצה אותי!-. דמיונו יתחיל לצייר סצינות מיטה נלהבות, וזה יהיה בשמים השביעי מן האושר כי יופי כזה משך תשומת לב אליו, גם אם יש כל כך הרבה גברים מוצלחים וחינניות. שלב 2. הערצה מהלקוחלפני שיבקש את המשקה, אתה צריך להכין את הקרקע עבור זה. כאן אתה צריך לפעול במצב ולראות איזה אורח נתפס. כל סוג של צורך בגישה מסוימת: כמה אנשים צריכים להקשיב ולתמוך רק, אחרים צריכים שיחה תוססת ועליזה, המיזוג השלישי של מחמאות ואהבה כאשר הוא מעריץ בנות, הצורך הרביעי מפלרטט והצעות מיניות. באופן כללי, לפעול על המצב. הצרכנים צריכים להיות טובים להתמודד עם גברים ולקבוע עם המירוץ, אשר לפניהם סוג ומה האורחים רוצים כרגע. בהחלט יהיה מנוסה. עם זאת, אם אתה לא יודע מה לעשות, להעריץ את הלקוח ולעשות מחמאות. זה גם עובד עם ברוטלי רציני ביותר. SII חברותי, לשאול שאלות. תן לו לראות מה מעניין בשבילך. בוודאי יהיה אבקה. שלב 3. סדר משקאותהגיע הזמן לעבור את הדבר החשוב ביותר - סדר משקאות. לעשות את הכרחי לאחר האורח "מוכן". בשלב זה אתה צריך לפחות 10 דקות חמוד. נסה להקסים אותו ועם כל התצוגה שלך כדי להראות שאתה מוכן לבלות את כל הערב איתו ואפילו לאחר הפעלתו (גם אם זה לא כל כך). האורח צריך להיות הרגשה שאתה בהכרח מחכה מלוח הם ממשיכים, אז זה יהיה הרבה יותר מוכן להוציא כסף. אם במהלך השיחה, הלקוח לא הציע קוקטייל, ואז פונה אליו. אין צורך לפחד לעשות זאת. אתה בעבודה, וזה לא הגיע רק לנוח. המשימה שלך מקבלת קוקטייל מכל אורח, אז אתה לא מפחד לשאול. אם סירבת, ואז ללכת מיד ולא לפספס את זה. כמובן, ללא שערורייה, אבל חמוד ובנימוס. הצריכה אינה יכולה להרשות לעצמה את השעון לשבת עם אורח, אשר מזמין כלום, כך שזה יישאר בלי להרוויח. שלב 4. סיפור נוגעאתה לא יכול לעזוב מיד אחרי הלקוח הורה למשקה. צריך לתת לו "מתנת כבוד" לנדיבות המתבטאת. בדרך כלל, האורח נחשף בשלב זה ולהתחיל לשתף משהו אישי. משמורת על הצרכנים בשלב זה פשוט: הנהון הראש, להקשיב ולגום את הקוקטייל. אם הדיבור הוא הדוק, אתה יכול להציע את האביר, אשר יהיה נחמד להזמין משקה. אם אתה מסכים, אתה יכול לתת את זה יותר זמן אם הוא מסרב, זה צריך להיות מועבר מיד לשלב הסופי. https://romantik69.co.il/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%92%d7%91%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d/ בשלב זה, אתה יכול לקדם את האורחים על קצה. יש 2 אפשרויות: או לפלרטט פרנק, או היסטוריה מדמיע על חיים קשים ושכר לאנס, אם חולה וניכוי באוניברסיטה. התסריט צריך לבחור בהתאם לסוג האדם. שלב 5. ודא באנגליתכאשר אתה מבין כי יותר מן האורח לא למשוך שום דבר, זה שווה ללכת אחר "הקרבה". כדי לעשות זאת, אתה רק צריך "להיעלם". אתה מבקש רגע בחדר האמבטיה ולא לחזור עוד. אם אתה מצטלב שוב בלובי, אתה יכול לברוח במהירות לומר שאתה הולך לחזור. אדם אינטליגנטי יבין ויישאר בעצב הישיבה ליד השולחן בעוד הצרכנים האחרים לא מתאימים לו, אז הוא חייב להיות עצוב. זוהי סכימה פאה פשוטה יעזור לך לשלוט על זרימת העבודה ולא עומד עם האורחים. | |
|
Всего комментариев: 0 | |