21:24
CAT CW16 з двоколісним приводом і різними типами баласту





CAT CW16

Новий пневматичний ущільнювач призначений для роботи з сипучими матеріалами та всілякими різновидами асфальтових сумішей. Він пропонується в стандартному варіанті (9 коліс), а також в операційній комплектації (11 коліс). Устаткування обширно використовується при зведенні автомагістралей, вулиць, доріг, об'єктів промислового типу та інших зон невеликої площі.

Передні колеса з незалежним типом підвіски дозволяють ефективно проводити ущільнення, усуваючи зазори в м'яких матеріалах по всій ширині обладнання Вам требуется качественная полимерная арматура для технических бетонных покрытий? Тогда мы желаем предложить для вас самую достойную композитная арматура Бердянск качеством данной продукции вы окажетесь очень удовлетворены и при этом секономите большие деньги на доставке.. Модель з 11 колесами характеризується особливою продуктивністю для вдавлення кам'яних подрібнень. Зазор між шинами в 32 мм гарантує рівномірне ущільнення. Колеса мають скребки, що керуються самостійно, а функція подачі води дозволяє ліквідувати частинки твердого матеріалу з коліс. Килимки, виконані з кокосового волокна, забезпечують збереження оптимальної вологості коліс, а завдяки спеціальним фартухам вдається запобігти перегріву.

CAT CW16 має спеціальні форсунки-розпилювачі, які подають воду під тиском. Система подачі води також вооружена водяним насосом, потрійною фільтрацією і режимом перегрівання. За рахунок спеціальної конструкції система фільтрації, насос і форсунки запобігають виникненню засмічень. Продуктивність CAT CW16 також збільшує режим контрольованого переривчастого розпилення, що забезпечує економію води.

CAT CW16 може функціонувати на одному з двох двигунів, вироблених відповідно до вимог регіональних норм на викиди шкідливих речовин Вам нужно качественная пластиковая арматура для ваших бетонных опалубок? Тогда мы хотим предоставить для вас самую качественную композитная арматура купить Николаев качеством коей вы будете очень удовлетворены и при этом секономите большие деньги на доставке.. Особлива автоматична система регулювання та економічний функціонал дозволяють мінімізувати шум двигуна і досягти ще більшої продуктивності палива й комфорту перемикання передач.

Відмінна маневреність забезпечується двоступеневою системою гідравліки Вам нужно надежная металлопластиковая арматура для больших бетонных работ? В этом случае мы готовы предложить для вас самую лучшую композитная арматура Ужгород качеством которой вы будете очень удовлетворены а также секономите большие финансы на доставке.. Ходова система вооружена функцією руху накатом і має автоматичний перемикач діапазонів швидкостей.

CAT CW16 відрізняється винятковим оглядом, чого вдалося досягти завдяки інноваційній панелі керування і комфортному робочому місцю, що повертається. Зручна робоча обстановка створюється за допомогою рідкокристалічного монітору та кнопкової системи керування. Додатково можна встановити козирок механізму ROPS або встановити піддашок для захисту від сонця.

Завдяки стандартному інтервалу заміни масла вдається знизити планове технічне обслуговування і витрати при використанні в цілому. Високопродуктивна система гідравліки та охолодження двигуна в моделі CAT CW16 забезпечує надійну підтримку температури навіть при високих показниках. Це дозволяє збільшити експлуатаційний період за рахунок таких складових елементів, як гідронасоси та гідромотори.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 347 | Добавил: morleyf50dkrugh | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar